Kinobuss

Koolifilm 2014

Lähenemas on üleriigilise filmikonkurssi Koolifilm 2014 tööde esitamise tähtaeg, milleks on 1.aprill!

Koolifilmi ideed ja lood väljendavad seda, mida noor näeb ja mõtleb, mis südame põksuma paneb ning mida maailmale vaja öelda on. Oodatud on õppeainetega seonduvad filmid, anima- ja dokfilmid, mängu- ja eksperimentaalfilmid ning muidugi õpetajate endi tehtud looming!

2014 aastal on oluline rõhk kodanikuks olemisel. Koostöös Riigikogu Kantseleiga on Koolifilmil erikategooria „Vabadus otsustada“ kahes vanusekategoorias(8.-9. ja 10.-12. klassid). Võidufilmid tulevad esitamisele Riigikogus 22.aprillil,  Riigikogu lahtiste uste päeval, parimatele loomulikult auhinnad!

Julgustame üheskoos noori aktiivselt ühiskonnas kaasa rääkima!

Rohkem infot tingimuste kohta:  http://koolifilm.err.ee