Kinobuss

2 uut filmi Kinokoja levis!

Mais lisandus meie levisse 2 uut filmi – komöödia “Lilledepäev” ja animafilm “Rüütel Rooste”.

„Lilledepäev“ Day of Flowers, 1h 43 min

Kaks vastandliku iseloomu ja maailmavaatega õde võtavad ette reisi Šotimaalt Kuubale, et käia läbi oma vanemate armastuse rajad. See reis päikeselisel ja rütmidest tulvil Kuubal pakub neile nii romantikat kui ka ohtlikke seiklusi ning koos leitakse vastused nii mõnelegi saladusele perekonnas.

Treiler: https://www.youtube.com/watch?v=rT0TH871yuY

Suurbritannia / Kuuba 2013

Režissöör: John Roberts

Osades: Eva BirthistleCharity WakefieldCarlos AcostaPhyllis Logan

„Rüütel Rooste“  Ritter Rost, 1h 24 min

RÜÜTEL ROOSTE on hoogne eesti keelde dubleeritud animaseiklus. Rüütel Rooste võidab tähtsa turniiri, kuid õnn jääb üürikeseks, sest teda süüdistatakse varguses. Kuigi meie kangelane on süütu, jääb ta ilma nii rüütliaust kui ka lossist. Vapper rüütel alustab võitlust, et taastada väärikus ning võita tagasi oma südamedaam. Ees ootab meeletu seiklus – kaalul on õilsa rüütli elu ja kogu kuningriigi saatus!

Eestikeelses versioonis on vahvatele tegelastele oma hääle andnud Eduard Toman, Tarvo Krall, Emil Rutiku, Andres Valkna, Margus Jürisson, Kristi Aule, Kristiine Truu, Andres Liivak, Andrus Kasesalu jt.

Treiler: https://www.youtube.com/watch?v=CX7o8f5kqlo

Saksamaa 2014
day-of-the-flowers                  ryytel_medium