Kinobuss

KANDIDEERI!

KUIDAS OSALEDA?

Kui sa oled 12-14-aastane noor, siis kandideeri rahvusvahelisse žüriisse, milles osalevad noored 37 linnast üle Euroopa, vaata ära 3 nomineeritud filmi ning aita valida Euroopa Noore Publiku Auhinna võitja.

Euroopa noore publiku filmipäev on 7. mail 2017, linastused toimuvad Tallinna kinos Artis kell 10:00-19:00. Päeva jooksul vaatame ära 3 filmi, millele järgnevad arutelud. Kui filmid vaadatud, siis on žüriiliikmete ülesandeks filmid meeldivuse järgi reastada, et selguks Eesti noore publiku lemmikfilm. Tulemused liidetakse teiste riikide žüriide otsustega ning samal õhtul kell 21:00 algaval tseremoonial kuulutatakse välja Euroopa Noore Publiku Auhinna võitja. Auhinnagalat on võimalik vaadata internetilehtedel yaa.europeanfilmawards.eu ja facebook.com/YoungAudienceAward.

Filmid linastuvad originaalkeeles (saksa ja prantsuse), eestikeelsete subtiitritega. Turgutuseks pakume suupisteid ja lõunapausi ajal toekamat kehakinnitust. Žüriiliikmetel on kohustuslik vaadata ära kõik 3 auhinnale kandideerivat filmi. Seansside ja arutelude vaheajal on noored filmihuvilised oodatud suhtlema oma Euroopa eakaaslastega Facebooki ja Twitteri vahendusel.

Osalemissoovist teata 28. aprilliks aadressil noorpublik@kinobuss.ee. Lisa kindlasti oma vanus, lapsevanema kontakt ja info, mis koolis sa käid. Kui üritusel osalemisest on huvitatud ka su klassikaaslased, siis võid paluda õpetajal grupi registreerida.

Lisainfo:

www.kinobuss.ee/projektid/noorpublik2017

www.kino.ee/Events/noorpublik2017